marți, 23 aprilie, 2024

BARLAD: CURAT – MURDAR LA CUP -FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

O masina de colectare a gunoiului de la Compania de Utilitati Publice (CUP) a fost filmata de un barladean aflat in trafic, cum imprastia pe carosabil resturi din „incarcatura pretioasa” ce tocmai o transporta la marginea municipiului.

S-ar parea ca nu e pentru prima data cand astfel de scene se petrec pe strazile orasului, cand din masinile CUP-ului cad resturi de gunoi direct pe carosabil sau pe trotuare. De aceasta data, un cetatean cu simt civic a filmat scena cu telefonul mobil si a ales sa o faca publica, pentru a semnala neregulile despre cum se desfasoara transportul gunoiului chiar pe bulevardul care strabate Barladul de la un capat la altul.

Nu de putine ori, reprezentantii autoritatii locale, in frunte cu edilul Dumitru Boros, au participat la actiuni de igienizare a anumitor zone devenite mici gropi de gunoi, din cauza localnicilor certati cu legea si pastrarea curateniei. De fiecare data s-a pus accent pe aplicarea drastica a sanctiunilor asupra celor prinsi ca arunca in mod deliberat deseuri in zone neamenajate. In cauza de fata, cine pe cine amendeaza? Reprezentantii CUP-ului cunosc, probabil, ca legea prevede acoperirea cu plase sau prelate incarcatura, pentru a nu o pierde pe drum. Sau se face exceptie de la lege!?

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img