marți, 23 aprilie, 2024

BARLAD: DACĂ VĂ ERA DOR, VĂ INVITĂM LA TEATRU!

Distribuie:

Publicat:

Ca să demontăm mitul fatalului 13, vă invităm la premiera ”Luminița, de la capătul tunelului”, de Radu F. Alexandru.

Virgula de după ”luminița” are rostul ei, pe care îl veți decoda numai dacă sunteți alături de noi sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 18,30.

Regia este semnată de Bogdan Hușanu, scenografia Sandu Maftei iar din distribuție îi amintim pe:Irina Cocea, Sorin Ghiorghe,Petronela Ene sau George Sobolevschi.

“Purtând doar o mască din superficialitatea contemporană, ”Luminița, de la capătul tunelului” este un spectacol bazat pe un text care tratează despre falsa iubire amestecată cu negocieri absurde, temeri sau situații de viață înconjurate de ipocrizie, șantaj și naivitate. […]

Ca oricărui alt regizor în situația mea, îmi este greu să vorbesc despre spectacol fără să-l povestesc, lăsând plăcerea de a fi surprinși celor din sală. Încercând să mă transpun în rolul unui spectator care vizionează pentru prima dată această piesă, la final, îndreptându-mă către casă și recapitulând, poate că râsul mi-ar deveni rictus și certitudinile s-ar transforma în incertitudini […]”, a declarat Bogdan Hușanu, regizor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img