joi, 28 martie, 2024

BARLAD : DE 40 DE ANI PROMIT ACELASI LUCRU -VIDEO

Distribuie:

Publicat:

A devenit o obisnuinta ca odata la patru ani politicienii vasluieni sa scoata din cufarul electoral subiectul soseaua de centura la Barlad. Promisiuni si iar promisiuni pentru ca , in anul 2017, nici macar nu nu au fost facuti primii pasi: castigarea licitatiei de catre o firma de constructii.

 Nu exista an electoral in  care barladenii sa nu auda de constructia soselei de centura. Un subiect greu si atat de dorit de cetatenii acestui oras. Ultimii politicieni care au facut aceste promisiuni au fost Razvan Cuc ( fostul ministru al Transporturilor),  deputatul PSD Ana Birchall si Adrian Solomon care declarau ca in  aceasta luna  vor incepe lucrarile.  
 
Concret,in data de 23 de August 1977  s-a iesit pentru prima data in strada cu macheta acestei sosele de centura, adica acum 40 de ani s-a nascut promisiunea acestui proiect. Declaratia a fost facuta de inginerul sef de la Reiser SA, Viorel Bordeianu care si-a adus aminte cum stateau lucrurile .          
“ Am avea mare noroc cu soseaua de centura, care e o enigma. Din ‘ 77 era proiectul facut si adaptat , in 1977 la 23 August S-a defilat cu macheta soselei de centura. Era proiectul facut de atunci , era o himera care, probabil , asa o sa ramana. Traseele nu is multe. Erau unul pe deal, in zona adaptata pentru a nu se inzapezi , cu toate ca aici e mai dificil is lucrari de arta care apar si o sa coste mult, dar nici zona de deal . S-a adoptat solutia asta ca am vazut si eu studiul”.                 

Si cum speranta moare ultima si votantii barladeni  trebuie sa spere, ca poate, in  viitorii 40 de ani aceasta investitie va fi facuta si finalizata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img