marți, 19 martie, 2024

Barlad : Deputatul Adrian Solomon, președintele Comisiei pentru muncă și protectie sociala , a castigat premiul pentru POLITICIANUL ANULUI IN ASISTENTA SOCIALA

Distribuie:

Publicat:

 

Marti, 19 martie, începând cu ora 18:00, la Ateneul Român, a avut loc a VI-a ediție a “Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială”, care a fost organizată cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale. Gala este evenimentul la care asistenţi sociali din întreaga ţară, autorităţi, politicieni și jurnalişti sărbătoresc realizările profesiei de asistent social pentru a transmite un mesaj cu privire la conştientizarea contribuţiilor din domeniul social şi nevoia acţiunilor ulterioare.

 

Cu ocazia premierii, domnul Adrian Solomon le-a mulțumit asistenților sociali pentru devotamentul și ajutorul oferit în mod constant copiilor defavorizati, bătrânilor și persoanelor cu dizabilități. Totodată, i-a asigurat de tot sprijinul său și a felicitat membrii Comisiei pentru muncă și protecție socială a Camerei Deputaților pentru toate eforturile depuse în vederea repunerii profesiei de asistent social în grila de salarizare din sistemul de asistență socială.

 

În încheiere, domnul Adrian Solomon a spus: „Sunteți niște eroi pentru toți cei care lucrează și trăiesc în această țară. Ați ținut aproape „pe spatele și pe munca” dumneavoastră sistemul de asistență socială și l-ați dezvoltat de la an la an. Noi avem o bătălie grea de dus ca oameni politici în momentul în care trebuie să convingem niște contabili că dumneavoastră nu sunteți niște cifre într-o ecuație, ci sunteți niște oameni care aveți în spate mii de suflete pe care le faceți în fiecare zi să zâmbească”.

Rezultatele profesionale și recunoașterea publică a activității parlamentare a deputatului Adrian Solomon, au contribuit la câștigarea premiului!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img