joi, 18 aprilie, 2024

BARLAD: DUMNEZEU LUCREAZA PRIN OAMENI! 20 DE INGERASI VA ASTEAPTA!

Distribuie:

Publicat:

E vremea colindelor si a cadourilor. E vremea cand prichindeii il asteapta cu sufletul la gura pe Mos Craciun iar parintii impodobesc bradul si se gandesc la meniul pentru aceste zile de sarbatoare.
Pentru unii , Craciunul este sarbatoarea bucuriei dar pentru multi lucurile evocate sunt mofturi sau poate chiar povesti.Dar Dumnezeu e mare si face minuni prin oameni!  

Parohia Sf.Gheorghe va invita sa sustineti proiectul „Imbraca un copil,imbraca-L pe Hristos” prin care aveti posibilitatea sa oferiti bucurie  imbracand un copil din cei 20 ai programului social „Biserica si scoala,a doua mea casa ”,program initiat si sustinut de institutia de cult in parteneriat cu Scoala „Principesa Elena Bibescu ”.

Cu siguranta aveti acasa, ratacite sau indesate in saci de plastic, hainute care i-au ramas mici juniorului sau printesei dar care pot aduce bucurie acestor prichindei. Rupeti-va cinci minute din alergatura si stressul zilnic si faceti o vizita acolo( este biserica lipita de scoala generala numarul5) unde va va intampina parintele blajin si preoteasa care le-a devenit mama adoptiva picilor.
 Acesti frumosi oameni le asigura, zilnic, o masa calda ( doua feluri de mancare si un desert), le sunt sprijin moral si psihic zi de zi.

Va invit sa le faceti o vizita si sa le oferiti o mica bucurie celor mici. Si daca nu v-am convins ganditi-va cu cata nerabdare asteptam sa vina Mosu’( chiar si cel din vremea comunistilor) sa vedem ce primim si cata bucurie era in sufletele noastre cand gaseam ciocolata, portocale si cate o pereche de pantaloni sau pulovere tricotate. Haideti sa le oferim o clipa de bucurie acestor ingerasi!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img