marți, 19 martie, 2024

Barlad: Gestul care poate aduce binele

Distribuie:

Publicat:

Daca fiecare barladean s-ar implica in viata sociala  a urbei i-ar fi mai bine. Simplu gest  ar putea rezolva anumite  probleme cu minim efort.  
Redirectionarea celor doi la suta din impozitul pe venit catre Spitalul de Urgenta „ Elena Beldiman” ar putea schimba viata in bine celor care au nevoie de ajutor. Prin completarea formularului,  care se poate descarca de pe site-ul institutiei sanitare , banii se vor directiona catre Asociatia „ Sfantul Spiridon” care apartine unitatii.                                                                                      
„ Pana  la inceputul lunii martie, am primit peste 400 de formulare, pe care urmeaza  sa  le ducem la Administratia Finantelor  Publice. Am avut si  cazuri in  care persoane care nu au legatura   cu spitalul ne-au contactat si  ne-au intrebat  cum pot sa  ne acorde noua cei 2%. De asemenea, multi ne-au contactat pe contul de facebook al spitalului si  ne-au cerut formulare, dar nu e nevoie sa  le dam  noi, ci le pot descarca de pe site-ul unitatii  noastre”, ne-a declarat asistent principal Cristina Sarbu.                  

Cu acest ajutor din partea dumneavoastra,  cadrele medicale doresc sa achizitioneze lampi de transiluminare pentru sectia  Neonatologie, mai pe intelesul tuturor,  un dispozitiv care permite depistarea cu usurinta  a venelor nou-nascutilor  atunci cand  trebuie aplicate branule, a unor barbotoare de oxigen, monitoare pentru functii  vitale, termometre si  tensiometre, precum si  diverse obiecte de inventar.

Asadar ca acest lucruri sa se transforme in realitate trebuie ca dumneavoastra sa completati pana pe 25 mai formularul minunat. 
                                                                                                                                                               

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img