sâmbătă, 20 aprilie, 2024

BARLAD:In arest preventiv pentru inselaciune

Distribuie:

Publicat:

Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Vaslui au efectuat cercetari impotriva unui barbat, in varsta de 38 ani, domiciliat in municipiul Baia Mare pentru savarsirea a 17 infractiuni de inselaciune.

Din cercetarile efectuate a rezultat faptul ca in anul 2014, in calitate de administrator al unei societati comerciale cu sediul in municipiul Barlad, acesta a contactat prin internet administratorii a 17 societati comerciale din tara, de la care a solicitat furnizarea de marfuri. Pentru plata bunurilor, barbatul a emis file C.E.C. ori bilete la ordin fara a avea disponibil in cont la data scadenta.

Politistii de investigare a criminalitatii economice au reunit cele 27 dosare penale si au stabilit faptul ca prejudiciul cauzat prin activitatea infractionala desfasurata este de peste 590.000 lei.

In luna septembrie, Judecatoria Barlad a emis pe numele barbatului un mandat de arestare preventiva in lipsa, in conditiile in care acesta s-a sustras de la activitatea de urmarire penala. Astfel, barbatul a fost dat in urmarire nationala, iar in aceasta saptamana a fost depistat la punctul de trecere a frontierei Bors.

Instanta a confirmat masura preventiva dispusa impotriva barbatului, fapt pentru care politistii Serviciului de investigare a Criminalitatii Economice Vaslui continua cercetarile cu barbatul in stare de arest preventiv.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img