vineri, 26 aprilie, 2024

BARLAD: IN BARACI ! O IMAGINE DE SANTIER IN CURTEA SPITALULUI

Distribuie:

Publicat:

Dezamagire si neputinta acestea ar putea fi cuvintele ce ar putea caracteriza imaginea containerelor din curtea spitalului barladean. Ingramadite acestea au fost amplasate pe terenul institutiei sanitare, iar de pe sosea trecatorului ii creaza ca acolo se lucreaza, stau muncitorii care trebuie sa finalizeze o lucrare. Nicidecum angajatii acestei institutii! Pentru respectivele containere, municipalitatea a alocat suma de 300.000 de lei, cu care trebuie achizitionate 27 de containere compartimentate in 14 birouri pentru 39 de persoane.

Desi ar fi putut sa construiasca din materiale usoare( asa cum se ridica supermarketurile) si ar fi avut si un pic de estetica, municipalitatea barladeana a acceptat si a platit aceste “ baraci”. La aceasta situatie S-a ajuns datorita faptului ca Planul Cadru de Conformare 2017-2020  si in baza caruia conducerea Directiei de Sanatate Publica Vaslui a acordat autorizatie de functionare Spitalului de Urgenta „Elena Beldiman” Barlad, prevedea ca, pana pe 30 iulie, spatiile din incinta Pavilionului Administrativ vor fi eliberate, iar locul lasat liber urma sa fie amenajat pentru spitalizare de zi, in acest caz, termenul limita fiind 30 septembrie.

Bineinteles ca lucrurile acestea nu au fost respectate  “ ca la carte” din motive legislative ( contestatii depuse la licitatii) astfel incat termenul a fost decalat. De miercuri, 8 Noiembrie, barladenii pot admira minunatul “ corp arhitectural” in curtea spitalului.?

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img