vineri, 19 aprilie, 2024

BARLAD: IN SFARSIT ESTE CONSILIER!

Distribuie:

Publicat:

A treia propunere a fost cu noroc pentru Mihai Bozianu. Consilierii locali au validat si au votat numele acestuia pentru postul de consilier, nu inainte de a se mai juca un pic de teatru in Consiliul Local.                                                                          
 
Validarea acestuia era trecuta ca primul proiect pe ordinea de zi dar , dupa ce au votat „ in cunostinta de cauza” ordinea de zi consilierii PSD si-au dat seama ca doresc  ca acest proiect sa fie dezbatut aproape de final. Cel care a prezentat solicitarea social-Democratilor a fost Andrei Huiban adus repede cu „ picioarele pe pamant” de presedintele sedintei Sorin Raducanu si primarul Boros.                           
 
„ Distinse coleg ati votat ordinea de zi nu mai putem modifica acest lucru” i-au transmis cei doi lui Huiban. Vazand ca nu le ies jocurile , social-democratii au cerut deja „ celebra” pauza de consultari de cinci minute. La intoarcerea in plen acestia s-au abtinut dar majoritatea a decis: Mihai Bozianu consilier.                                    

 Poate daca Dorin Apostol era prezent in momentul votului, probabil,rezultatul era altul. Cert este ca Bozianu are la dispozitie 15 zile pentru a alege: functia de consilier sau pe cea de sef in cadrul compartimentului Transport din cadrul Primariei Barlad. Deocamdata, raportul de forte politic in Consiliu a fost echilibrat spre bucuria unora si tristetea altora.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img