joi, 18 aprilie, 2024

Barlad: Inimosi si creativi, adolescentii de la interact au „marcat” o noua actiune – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Pentru a strange fonduri cu scopul de a cumpara echipament necesar sectiei de psihiatriei a spitalului “Elena Beldiman” Barlad, tinerii barladeni reuniți sub numele de Interact au  decis sa organizeze un campionat de volei. Pentru a fi fair play membrii echipelor nu au avut voie sa aiba mai mult de 30 ani.

Competiția s-a desfasurat in decursul a 3 zile in cadrul carora au jucat 12 echipe. Finala s-a jucat intre echipele “Rezervele” si “Vikingii” în urma careia echipa “Vikingii” formata din Profire Marius(capitanul), Ciobanu Francisc, Enache Robert, Barbalata Vlad, Luca Stefan,Holban Andra au câștigat.

“ Le multumim deoarece au ales sa doneze premiul primit in urma castigarii campionatului pentru cauza pe care o sustinem.

Le multumim profesorilor de sport care ne-au ajutat cu arbritrajul si organizarea dar si scolii nr. 11 “George Tutoveanu” pentru ca ne-au ajutat cu sala in care sa ne sustinem activitatea si nu in ultimul rand le multumim fotografilor care si-au facut datoria si au dat dovada de profesionalism: Bogdan Spiridon, Dana Turcanu și Anda Codreanu.Va  asteptam si la editiile viitoare!” -acesta a fost mesajul inimoșilor adolescenți care nu sunt la prima activitate de voluntariat. Pe 27 aceștia vor organiza un bal caritabil, la Casa Armatei, iar fondurile strânse in urma acestei acțiuni vor pleca spre sectia de psihiatrie a instituției sanitare bârlădene.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img