vineri, 19 aprilie, 2024

BARLAD: Isi muta sediile precum bate vantul !

Distribuie:

Publicat:

Ce mai freamat, ce mai zumzet-acestea sunt valabile doar in timpul campaniilor electorale. Se cauta sedii, centrale daca se poate, se branduieste cu sigla si fata personajelor politice geamurile, usile, intrarile. Absolut nimic nu scapa staff-ului  de campanie.. Se organizeaza conferinte de presa in care se lauda partidul  care este cel mai bun, cu un program de guvernare excelent si cu candidati exceptionali. Dupa toata aceasta nebunie observi ca incet, incet, unele dispar . Iar altele se muta precum vorba romanului „ ca tiganul cu cortul”. La acest ultim capitol se inscrie cu succes Partidul Miscarea Populara din Barlad.                   

 Timid, cand a aparut in viata politica locala a avut un sediu central. Coincidenta parasit de cei de la PD-L si ocupat de „noii oameni politici”  ai lui Basescu. Minunea nu a durat decat o campanie, iar la parlamentare sustinatorii ii gaseau in alt imobil. Mai departe de centru si platit , asa cum declarau unii, de Vasile Tonita. Domnia sa nu a prins mandatul de senator si a renuntat , pe moment, la viata politica. Din peisaj a disparut si vechiul partid al lui Base, pe moment! Acesta a renascut din propria cenusa politica si are un nou sediu( mai putin vizibil si cu o chirie modica) si un banner. Acesta ii anunta pe cei interesati ca exista.                                     

Daca cei de la PMP Barlad au in sfarsit un sediu, mai putin norocosi sunt cei de la ALDE. Acestia ocupasera sediul dupa plecarea celor de la Miscarea Populara , au facut figuratie politica in campania electorala cu doi actori politici si … cam atat. Si atunci se naste intrebarea : daca nu au fost in stare sa isi plateasca chiria cum vor reprezenta barladenii? Bine ca cei din urma s-au prins la timp si i-au trimis pe banca rezervelor. Acolo cel putin nu mai trebuie sa plateasca chirie !

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img