sâmbătă, 27 aprilie, 2024

BARLAD: JURNALISTII AU DAT CONDEIUL PENTRU PUSCA – FOTO

Distribuie:

Publicat:

O data pe an ziaristii barladeni lasa agenda si pixul pentru a pune mana pe arma. Deja a devenit o traditie “ Cupa presei la tir” care se organizeaza in preajma zilei de 25 Octombrie, atunci cand Armata imbraca haine de sarbatoare.                           

 Vineri , 13 Octombrie, jurnalistii au luat pozitia de drepti si au ascultat cu interes prezentarile gazdelor in legatura cu arma pe care urmau sa o foloseasca: AKM 47. Pret de o ora manuitorii stiloului au incercat sa loveasca tintele si sa adune punctele. La final, clasamentul arata astfel: pe locul I , la femei, s-a clasat Gina Gheorghiu ( fotograful Primariei) obtinand 53 de puncte, locul II , la egalitate, Adriana Susnea ( ziarul “ Obiectiv”) si Cristina Radulescu (colega noastra) cu 19 puncte. La barbati, cu 119 puncte a obtinut locul intai Cristian Pohrib de la “ Radio Tecuci”, urmat de Adrian Arnautu ( “ Monitorul de Vaslui” ) cu 108 si Gabi Sandulescu ( “ Cony Tv”) cu 75 de puncte.                                  

A fost o experienta interesanta in care , novicii in ale armelor, au invatat ca fiecare meserie are plusuri si minusuri si ca in spatele experientei si a realizarilor se afla mii de ore de antrenament.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img