marți, 23 aprilie, 2024

Barlad : Liber la gratare! Sa speram ca nu si la mizerie – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

Primele locuri special amenajate pentru grătare sunt gata sa își primească doritorii. In Grădina Publica din Barlad, intr-un loc cochet si curat au fost amenajate primele locuri pentru prepararea grătarelor.

Bucurie mare pentru iubitorii de aer curat si de mirosul micilor care sfârâie pe gratar. In Grădina Publica începând de câteva zile poți sa iti prepari friptura sau pur si simplu sa ieși la iarba verde. Autoritățile locale bârlădene au terminat de amenajat primul loc dedicat acestei activitati.

Luna trecută consilierilor locali au fost de acord cu proiectul de hotarare inițiat de edilul șef prin care urmau sa se amenajeze astfel de locuri pentru picnic si grătare in Grădina Publica, la Prodana si in zona M. Eminescu. Nu numai barladenii vor fi bucuroși ci si cateii fără stăpân care ,începând de acum, vor primi mancare in schimbul giumbuslucurilor. Rămâne de văzut dacă beneficiarii vor fi capabili sa păstreze curățenia si nu vor distruge bunurile platite din bănuții fiecărui contribuabil.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img