marți, 19 martie, 2024

Barlad : Lucrarile sunt in grafic, in cel mai scurt timp va incepe feeria pe gheata – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Un pic de rabdare mai trebuie sa aiba iubitorii ghetei. In cel mai scurt timp isi vor pune patinele si va incepe distractia. Lucrarile de amenajare a patinoarului au inceput de careva zile la Barlad.

Conform documentelor votate de consilierii locali barladeni, patinoarul se va intinde  pe o suprafata de minimum 600 de metri patrati si va trebui sa detina instalatie de racire, module, capete de module, furtune de legatura, mantinela, agent de inghetare, casuta cu destinatia de garderoba, punct de inchiriere patine, minimum 100 de perechi de patine, tonete in vederea desfasurarii de activitati economice.

Acesta va fi deschis publicului in zilele de : (luni-joi – in intervalul orar 09.00-22.00 si vineri-duminica si de sarbatorile legale si religioase – in intervalul orar 09.00-23.00).

Intreprinzatorul trebuie sa permita  accesul gratuit persoanelor sub 18 ani, atat la patinoar cat si la patine iar tariful de acces pe gheata si cel de inchirierea a perechii de patine nu trebuie sa depaseasca 10 lei/ora/persoana.

Cristina Radulescu

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img