sâmbătă, 20 aprilie, 2024

BARLAD: MAI BINE CASTRATI DECAT PE STRADA

Distribuie:

Publicat:

In ultimul sfarsit de saptamana a lunii mai, mai precis pe 26 si 27 va avea loc o noua sterilizare a cainilor  ( atat a femelelor cat si a masculilor) facuta , gratuit, de Asociatia „ Seelen fur Seelchen” la Barlad.        
                                                                 
 Posesorii de patrupede sunt asteptati la padocul public , aceasta actiune fiind a noua facuta de acest ONG impreuna cu autoritatea locala. Proprietarii se  pot inscrie prin intermediul numarului de telefon 0745.583.476, la care va raspunde Didona Platon, voluntar al asociatiei.   
                                           
Reprezentantii “Seelen Für Seelchen” si-au propus ca, in cursul anului 2017, sa efectueze 2.500-3.000 de sterilizari la nivelul Barladului, dar pana la aceasta data nu au atins nici macar 10%.       
    
Numai in lunile Martie si Aprilie au fost castrate 40 de animale in conditiile in care stapanii nu trebuie sa plateasca un leu pentru aceasta operatiune. Conform legii sterilizarea cainilor este obligatorie.                                            
                                  
SI LA VASLUI CATEII BENEFICIAZA, GRATUIT, DE STERILIZARE.    
        
Asociatia „ Last Hope for Life” in parteneriat cu un inimos medic veterinar,Alina Jako,castreaza, gratuit, patrupedele din orasul Vaslui. Programarile le puteti face la numarul de telefon  0771764740 sau sa veniti la clinica situata pe  strada Petru Rares , nr 7(langa  piata Traian). 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img