vineri, 29 martie, 2024

BARLAD:Mai multi elevi au fost preluati cu ambulantele si adusi la spital. O petrecere in cinstea zilei de 1 iunie s- a sfarsit prost-FOTO

Distribuie:

Publicat:

21 copii din Puiesti, cu toxiinfectie alimentara au ajuns la spitalul din Barlad. Medicii de aici au decis ca 5 dintre ei, care se afla in stare mai grava, sa fie transferati la spitalul din Vaslui. Potrivit primelor date ale anchetei epidemiologice, 27 de elevi de la clasele 0-4, plus 15 prescolari, au participat la o petrecere la scoala de 1 iunie. Prescolarii au fost singurii care nu au mancat prajituri de la supermarketul Penny. Restul copiilor au servit prajituri si au ajuns la spital.

Va reamintim ca 17 copii au fost preluati de ambulante si transportati la Spitalul de Urgenta “Elena Beldiman” din Barlad, cu toxiinfectie alimentara, dupa ce au consumat mici, prajituri si suc la o petrecere organizata, de 1 Iunie, la scoala.

Potrivit managerului Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Vaslui, Aurora Popa, in prima faza au fost transportati la spital sapte copii cu varste intre 6 si 10 ani, dupa care inca 10 copii au fost preluati de la centrul de permanent din comuna si dusi la spital. “Toti copiii au aceleasi simptome: febra, varsaturi, febra si ameteli. Au afirmat ca au mancat mici la o peterecere organizata la scoala.”, a declarat managerul Serviciului de Ambulanta Judetean Vaslui, Aurora Popa.

 Totodata a fost informata si conducerea Directiei de Sanatate Publica Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img