vineri, 29 martie, 2024

BARLAD:MAIDANEZII AU MAI FACUT O VICTIMA!

Distribuie:

Publicat:

@Nu trece o zi fara ca un barladean sa nu cada victima coltilor cateilor fara stapan.

O fotografie postata pe reteaua de socializare a starnit un val de comentarii inumane. Ionut Barbascu , fiul victimei, facea un apel la edilul sef Boros si la reprezentantii serviciului de ecarisaj sa ii stranga de pe strazi. In sprijinul declaratiilor , acesta a postat poza mamei sale, muscata de picior in zona Scolii Generale nr-9 . Imediat au inceput sa apara si comentariile, multe dintre acestea indemnand la violenta. Satul de aceasta situatie, Daniel Defoe scrie ” l-am informat pe primar sa ia masuri si vad ca se face ca ploua. I-am promis ca ii prind si ii pun gaturile taiate pe biroul lui”.

 Un alt barladean comenteaza : ” nu vezi niciun iubitor de caini cu o matura sau un faras in mana! Sa-i pupe-n fund , iar noi sa actionam in asa fel incat sa nu ne mai pandeasca ,,bucuria”‘ de a face antirabice!”

 Valul de critici nu se opreste aici, o doamna scrie : ” nu imi vine sa cred ca mama mea a patit asa ceva !!!Eu stau exact in aceasta zona si este plin de caini !Pai am ajuns sa ne fie frica sa ducem gunoiul sau sa mergi pe strada !!Trebuie sterilizati si toti cainii periculosi dusi in adaposturi!!Ce ma deranjeaza cel mai tare cand vin hingherii oamenii sar imediat pe ala nu il lua, etc si se ajunge ca tot pe strazi sa umble cainii!!Luati-i in casa frate !!Si eu am caine da il tin in curte nu pe strada!”

In plina campanie electorala primarul Boros la brat cu deputatul Olteanu anunta cu surle si cu trambite ca adapostul poate gazdui 300 de patrupede. Spatiul a fost amenajat de catre administratia locala in zona de nord a orasului, la Serele Primariei si va adaposti un numar dublu de animale fata de vechiul amplasament.

 ʺSunt bucuros ca le pot da bȃrladenilor o veste buna in ceea ce priveste problema cȃinilor comunitari, problema pe care mi-au semnalat-o, in repetate rȃnduri, oameni de toate vȃrstele. Vorbim nu numai de spatii imprejmuite, ci si de custi din lemn amplasate in fiecare tarc. Amenajarea unui padoc modern la Bȃrlad a fost un obiectiv pe care mi l-am propus inca din luna iunie. Dar, nu am fi putut sa incepem sa strȃngem cȃinii fara stapȃn de pe strazi fara sa avem un spatiu corespunzator in care sǎ ii adapostim. Sper ca, pȃna la Sarbatorile de iarna din acest an, sa fie capturati cȃt mai multi cȃini comunitari de pe strazile orasului , pentru ca bȃrladenii sa se poata simti in siguranta, asa cum e firesc intr-un oras civilizat.ʺ, a declarat primarul Dumitru Boros.

Afirmatia era facuta pe data de 5 Decembrie, intre timp au disparut pozele cu adapostul de pe pagina de facebook a edilului. Cateii, nu, se afla in continuare pe strazi.

autor:Cristina Radulescu

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img