marți, 19 martie, 2024

Barlad: Negocierile PSD- PNL au functionat . Liberalii au un nou consilier local – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce au votat , constinciosi doleantelor celor de la  Compania  de Utilitati Publice ( majorare tarife, majorare salarii, iluminat public) ascultatori , consilierii liberali au asteptat ca cea de a “ opta minune sa se intample”. Sa fie votat cel de al zecelea consilier local, fiind vorba de Geanina Radu cea care il inlocuieste pe Mihai Bozianu,  acesta dandu-si demisia din cauza incompatibilitatii. Cum toata lumea si-a facut temele de acasa, Bratienii nu au avut emotii ca de data aceasta “ targul” sa nu functioneze, mai ales ca “ zarurile fusesera aruncate” in aceasta saptamana.

 In ciuda ecusoanelor pe care unii dintre social-democrati le-au purtat, acela de “ jmecher”(n.r. intr-un schimb de replici intre Primarul Boros si consilierul local Georgica Motrea, primul i s-a adresat cu apelativul “ smecher”)  au votat  conform directivelor de partid si de stat.

Noua stea liberala  are 39 de ani, a studiat Stiintele educatiei la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, a fãcut un master in Managementul Organizational si al Resurselor Umane, si este membru PNL din 2014. Este angajata la Grãdinita cu Program Prelungit numãrul 8 „Licurici” , unde a fost director in perioada  2007- 2012. Din 2017 a preluat din nou functia de director, pana in prezent.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img