marți, 19 martie, 2024

BARLAD: NOI PREMII PENTRU ELEVII DE LA PEDAGOGIC

Distribuie:

Publicat:

Desi vacanta se apropie cu pasi repezi, elevii liceului pedagogic continua sa participe la concursuri si olimpiade nationale, obtinand noi premii.
Pe malul Dunarii, la Tulcea, in cadrul Concursului international de interpretare muzicala ” George Georgescu” eleva Arteni Miruna de la clasa doamnei profesor Condrea Maria Cora, acompaniata de doamna profesor Mocanu Emilia a obtinut premiul al III, dovedind inca o data ca muzica este la ea acasa in Birlad. Aflata la momentul absolvirii, Miruna a hotarat sa verifice daca este pregatita pentru a face fata examenului de admitere la Facultatea de interpretare muzicala, raspunsul fiind dat de juriu: DA!
Intr-un alt colt de rai, orasul celor sapte coline, orasul teilor, matematica a premiat o alta eleva de clasa a XII-a: Hutuleac Ana Maria Gabriela, indrumata de profesorul Iosip Florin,premiul al III-lea la Concursul de Matematica Aplicata ” Adolf Haimovici”. Sefa de promotie 2017 nu are nevoie de prea multe prezentari, fiind si detinatoarea locului I la pedagogie in anul 2017.
Odorheiul Secuiesc a gazduit Olimpiada Animatorilor, la care echipajul format din elevele Herescu Andreea, Tataru Claudia si Rusu Maria Magdalena s-au prezentat cu proiectul ” Diferiti dar impreuna”, obtinand o mentiune si titlul de Animatorul cel mai implicat. Coordonate cu pricepere de doamnele profesoare Nastase Alina si Marinescu Daniela, avand sprijinul colectivului de elevi si cadre didactice, acestea au pus pe harta animatorilor  Barladul.
Concursul ArtPed si-a desemnat castigatorii care au fost premiati de organizatori, liceul pedagogic , primaria Barlad si Inspectoratul Scolar judetean, astfel ca la toate categoriile elevii liceului au obtinut peste 30 premii.
Daruirea, talentul, munca in echipa, profesorii dedicati au reusit sa puna in valoare adolescentiii de la pedagogic.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img