vineri, 26 aprilie, 2024

BARLAD: O FEMEIE ISI DORESTE POSTUL DE DIRECTOR LA REISER !

Distribuie:

Publicat:

Pentru postul de director al Reiser SA s-a inscris o singura persoana, care de altfel, va sustine proba interviuluiprogramat  pe data de 23 Iunie. Noi putem face pariu ca aceasta va fi noul sef de la Reiser. Dupa ce dosarul a fost validat de Buzamat Daniel ( presedintele Consiliului de Administratie), Starudub Constantin si Mihai Cosmin Angheluta – membri cea care se va prezenta la interviu este ing. Ursu Adriana.                                                                                                                                           

Aceasta detine o firma de constructii, membru PSD si care , conform ultimelor acte depuse la Finante, a avut un profit de 16.276 lei .                                                                                                   

La un calcul simplu putem deduce faptul ca este mult mai usor sa mananci o „ painica de la stat” in conditiile in care fostul manager Florin Ghenghea incasa in fiecare luna suma de 9528 lei .                                                      

PLEACA AI LOR SI VIN …TOT AI LOR!          

Nimeni nu e de inlocuit , nici macar directorul de la Reiser! Dupa ce a condus aceasta societate ( aflata in subordinea Consiliului Local Barlad) timp de 19 ani , Florin Ghenghea a renuntat la acest post .                                                                    

La concurs se prezinta, coincidenta, o alta persoana apropiata PSD-Adriana Ursu. Se pare ca in tabara liberalilor nu exista niciun contracandidat care sa isi doreasca si sa aiba pregatirea necesara pentru a ocupa  aceasta functie.     
                                  
Postul a fost scos la concurs in data de  de 21 Iunie , intre orele 08-10 depunerea dosarelor de candidatura in plic sigilat. In aceeasi zi , dar intre orele 14-16 se analizeaza dosarele. Pe 22 Iunie la ora 9 se vor comunica rezultatele Selectiei dosarelor la sediu sau pe site-ul Reiser-ului. Pe 23 Iunie intre orele 9-11 se primesc contestatiile, intre 12-14 analiza contestatiilor si raspuns petenti, la ora 15 va avea loc interviul. Pe 26 Iunie intre orele 10-11 anuntarea rezultatelor si primirea contestatiilor, de la 12-16 analiza si raspuns la contestatii, iar pe 27 Iunie la ora 9 se va afla noul / vechiul director de la Reiser.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img