marți, 23 aprilie, 2024

BARLAD : „ O SA TE TRATEZ DUMNEZEIESTE” – FRAZA CARE AJUNGE LA SUFLETUL EVEI?

Distribuie:

Publicat:

Inconjurati de oameni si totusi atat de singuri! Este suficient sa arunci o privire pe site-urile matrimoniale ca sa iti dai seama ca vasluieni sunt singuri si isi cauta jumatatea. Daca in orasele mari solitari au posibilitatea sa se intalneasca in cafenele sau restaurante care au fost deschise special pentru aceasta cerinta, in urbea noastra acest lucru este catalog cu cuvinte gen „ inadaptati”, „ ciudati” sau „ perversi”. In spatele ecranului de la calculator se gasesc niste fiinte care au nevoie sa comunice si sa se simta, in primul rand, iubite. De la adolescenti si pana la bunici toti isi cauta jumatatea.                        

„ TE ASTEPT SA IMI ALINI INIMA”.    
                                                                                                     

De curiozitate am aruncat si noi o privire pe anunturile matrimoniale postate pe anumite site-uri. Majoritate sunt redactate neprofesionist si se afla la limita comicului. „ Imi doresc sa cunosc o tanara pe care sa o tratez dumnezeieste, sa nu fiu in stare sa o jignesc niciodata, sa ma indrãgostesc zilnic de ea, indiferent de trecerea anilor si de pielea plina de riduri. Stiu ca se poate, dar nu cu orice femeie. Sunt oameni care starnesc agresivitate si tulburare prin energiile lor personal negative, asadar eu caut acea femeie cu care sa ma port dumnezeieste.” 

„ Barbat, 36 de ani, doresc sa cunosc o femeie singura si disponibila, din municipiul Barlad sau din orice colt din Romania. Prefer sa aiba un copil, pentru ca nu sunt facut pentru responsabilitatea de a avea propriul copil. Sa fie o femeie care scrie cu diacritice si sa aiba mintea deschisa. Nu am fost niciodata casatorit, pana acum nimeni nu m-a vrut” , asa suna cateva dintre postarile gasite printr-un simplu „ search”. Concluzia desprinsa dupa lecturarea acestor randuri? Singuratatea care este o boala grea.                                                                                                                          

TIPARUL ANUNTULUI DE SUCCES.                                                                             

Un studiu care a analizat 1000 de anunturi matrimoniale a aratat ca in general, femeile cauta parteneri mai in varsta, in timp ce barbatii cauta partenere mai tinere. In cadrul unui experiment cercetatorul Wiseman a incercat sa vada care dintre anunturile matrimoniale sunt mai de succes. La experiment au participat 40 de femei si toti atatia barbati care au scris 25 de reclame personale. In faza urmatoare, participantii au fost pusi sa aleaga anunturile care ii atrageau mai mult. Rezultatul a fost uimitor : nu anunturile cele mai haioase au fost cele n-ai atragatoare ci acele anunturi care ofereau in mod egal informatii despre cel care il posta si persoana cautata.                                                                             
Astfel, numarul ideal se oare ca este de 17 cuvinte care sa te descrie pe tine si 8 sa descrie persoana ideala. .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img