marți, 19 martie, 2024

BARLAD: Plecarea in Franta a gimnastelor barladene aprobata pe ultima suta de metri

Distribuie:

Publicat:

Miercuri, 17 Ianuarie, consilierii locali barladeni vor fi convocati intr-o sedinta extraordinara pentru a vota bugetul necesar achizitionarii biletelor de avion gimnastelor de CSS Barlad. Sportivele, insotite de antrenorii lor au nevoie de aproximativ o suta de milioane pentru a se prezenta la acest eveniment international. Paradoxal, desi se cunoaste ca in fiecare an acestea vor fi prezente in Franta, profesorul Ionita Chirila s-a prezentat cu aceasta solicitare abia luni, 15 Ianuarie.  Probabil , acesta a mizat pe faptul ca nimeni din partea social-democratilor nu se va opune acestei deplasari, dar ar fi fost , poate, mai bine daca aceste bilete ar fi fost achizitionate din timp, poate cu reducere astfel incat sa se faca o mica economie a  banilor publici. Trebuie amintit ca pe vremea fostului edil Constantinescu, acestia se intorceau din Franta si abia atunci era supus aprobarii bugetul necesar plecarii lor.

Pe data de 27 ianuarie se va desfasura la Nimes, in Franta, cea de-a 43-a editie a competitiei internationale de gimnastica „Grand Prix de Nimes”.

Anul acesta vor participa la competitia  din Franta cinci sportive barladene. Este vorba de : Stefania Coseru, Amalia Balan, Andra Donose, Bianca Balan si Ioana Coseru. De fiecare data micutele gimnaste s-au intors cu premii iar de  orasul Barlad S-a auzit datorita acestor sportive.                                  

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img