vineri, 19 aprilie, 2024

BARLAD: PRESEDINTELE SOLOMON I-A “ URECHIT” PE CONSILIERII PSD

Distribuie:

Publicat:

“ Nani, nani “ au facut consilierii locali social democrati in cadrul ultimei sedinte de consiliu. Desi presedintele Adrian Solomon ii invatase cum trebuie sa voteze , soldateii pesedisti ori nu au dorit sa isi asculte seful ori au fost “ furati” de gingasia ultimei intalniri din acest an.

Au fost mai preocupati sa isi admire agendele si calendarele decat de binele barladenilor. Iar acest lucru nu face bine imaginii partidului si prin urmare deputatul le-a dat un avertisment. Sa urmeze cartonasul rosu ? Cert este ca acesta, ca un profesor, a oferit si un comunicat de presa in care ii cam face de rusine pe cei care reprezinta PSD Barlad.

“ In urma sedintei Comitetului Executiv PSD Barlad de sambata, 16 decembrie a.c. consilierii locali PSD din CLM Barlad au fost sanctionati cu avertisment intrucat au votat propunerea primarului PNL al municipiului Barlad de marire a taxelor si impozitelor din municipiul nostru.

Aceste taxe nefundamentate legal si depasind orice limita suportabila din punct de vedere economic vor fi o povara in plus pentru agentii economici barladeni. In contradictie cu promisiunile electorale ale puterii locale aceste taxe vor fi o frana si nu un sprijin pentru mediul antreprenorial barladean.

Vom intreprinde toate demersurile legale pentru ca aceasta hotarare sa nu intre in vigoare in forma adoptata de CLM Barlad in sedinta de vineri, 15 decembrie a.c.

Cel mai aberant exemplu este pozitia legata de pretul pe metrul patrat de teren sub balcoanele extinse la parterul blocurilor: valoarea actuala X 16. Cu alte cuvinte, daca un barladean plateste 100 de lei pe luna astazi de la 1 ianuarie 2018 va plati 1.600 de lei sau 100 X 12 X 16 = 19.200 lei.

Bravo, domnule primar Dumitru Boros!” se arata in comunicatul de presa.

Facand haz de necaz ar trebui sa il felicitati ca si-a trecut proiectul ! Data viitoare ocupati-va personal de votul lor, in conditiile in care Adrian Bobeica lipseste de la sedinte si nu mai pot primi indicatiile de rigoare!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img