vineri, 29 martie, 2024

BARLAD: PRIMA INFORMARE PUBLICA DUPA 19 ANI

Distribuie:

Publicat:

A fost nevoie de 19 ani pentru a se putea organiza o conferinta de presa in sediul Reiser SA( societatea care administreaza drumurile din municipiul Barlad) pentru ca oamenii sa fie informati de ceea ce se intampla acolo.                                             

 Acum patru luni de zile a fost schimbat managerul societatii care si-a suflecat manecile si s-a apucat de treaba.

Inginerul Adriana Ursu si-a prezentat  raportul de activitate ( asa cum legea prevede)  in noul sediu de pe Bulevardul Republicii, in zona Confectii.                             

 Conform declaratiilor acesteia “ bugetul Reiserului este cel mai mare buget din ultimii trei ani . Am preluat suma de de patru milioane cinci sute de mii( n.r. este vorba de lei vechi si cu TVA inclus) dupa care aceasta suma a fost suplimentata ajungandu-se la cinci milioane sase sure de mii, lucrarile realizate fiind executate in proportie de aproape 90 la suta. Am executat 27.000 de metri patrati de plombari, am executat covorul asfaltic de pe strada N. Tonitza, refugiu pietonal la Podu Verde, dar am avut si lucrari executate cu terti. Aici va pot enumera asfaltare Piata, terenurile de sport de la Scoala 6, ridicarile de capace aproape 180 de bucati. Am achizitionat din resursele proprii un cilindru compactor si o masina Iveco de 10 tone pentru a fi performanti”.

La capitolul proiecte de viitor managerul doreste achizitionarea prin fonduri europene a unei statii de asfalt, valoarea acesteia fiind in jurul sumei de un milion de euro , cumpararea unei freze de 50 de centimetri si contractarea unui imprumut pentru achizitionarea unui sediu propriu.                                                                          
Asadar, daca exista dorinta apar si rezultate,  in conditiile in care directorul acestei societatii este membru social democrat.                                                                
Trebuie amintit faptul ca  fostul manager, Florin Ghenghea, a fost la carma acestei firme timp de 14 ani si  incasa peste 10000 de milioane lei salariu . Dar lucrurile acestea nu pot compensa lipsa activitatii acestuia si , probabil, calitatea lucrarilor executate in perioada amintita.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img