marți, 19 martie, 2024

Barlad : Prins de jandarmi dupa ce a spart mai multe masini

Distribuie:

Publicat:

Un barbat din Barlad, judetul Vaslui a fost retinut de catre politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Politiei Municipiului Barlad, pentru savarsirea unei tentative de talharii calificate, 5 infractiuni de furt calificat si 2 tentative la infractiunea de furt calificat.  Barbatul a fost prins cu sprijinul unui echipaj de jandarmi din cadrul Detasamentului 3 Jandarmi Barlad.

Dupa o munca sustinuta, politistii din cadrul Biroul de Investigatii Criminale al Politiei Municipiului Barlad  au probat activitatea infractionala a unui barbat in varsta de 24 de ani, din Barlad, banuit de comiterea  unei tentative de talharii calificate, 5 infractiuni de furt calificat si 2 tentative la infractiunea de furt calificat.  

In urma cercetarilor efectuate,  politistii barladeni au stabilit ca, in noaptea  de 14/15 septembrie a.c., ora 02:54, barbatul a fost surprins de un martor in timp ce patrunsese prin efractie intr-un autoturism parcat in  spatele unui bloc de locuinte din zona bulevardului Epureanu a municipiului Barlad. Din respectivul autoturism, barbatul a sustras suma de 800 lei, aflati intr-o borseta uitata in interior.

Pentru a-si asigura scaparea, barbatul l-a amenintat pe martor cu un briceag, dupa care a fugit, printre blocuri, fiind interceptat si imobilizat de catre o patrula  de interventie a Detasamentului 3 Jandarmi Barlad.

Cu ocazia cercetarilor efectuate in cauza s-a stabilit ca in noaptea sus-mentionata barbatul patruns prin efractie in interiorul mai multor autovehicule parcate pe raza municipiului Barlad, ocazie cu care a sustras din interiorul acestora mai multe obiecte, bunuri de valoare si sume de bani. Prejudiciul produs in cauza este estimat la peste 3.000 lei.

In seara zilei de 15 septembrie a.c., impotriva barbatului a fost luata masura retinerii pe o perioada de 24 de ore, iar astazi, acesta a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad, care a dispus luarea masurii preventive a controlului judiciar, pentru o perioada de 60 de zile.

Cercetarile sunt continuate in vederea probarii intregii activitati infractionale a barbatului.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img