joi, 28 martie, 2024

Barlad: Prins in timp ce “Mesterea” tonomatul !

Distribuie:

Publicat:

În data de 08.02.2018, o patrulă a Biroului ordine publică din cadrul Poliției Locale Bârlad a depistat, în apropierea unui magazin din zona Pieței Centrale ”Sf. Ilie”, un tânăr care nu a prezentat explicații convingătoare cu privire la prezența sa în acel loc.

A fost identificat ca fiind P. Cătălin-Viorel, de 19 ani, din comuna Fălciu, jud. Vaslui.

După controlul corporal și primele verificări, s-a constatat faptul că un dozator de cafea prezintă urme de forțare în dreptul casetei de colectare a banilor. Totodată, au fost descoperite pe trotuar două șurubelnițe, care s-a presupus că aparțin suspectului. Fiind continuate verificările s-a stabilit că un alt dozator de cafea, amplasat în fața altui magazin, prezintă urme de forțare, fiind identificat și un martor care a confirmat prezența a trei tineri, suspecți de comiterea infracțiunilor, printre care se afla și P. Cătălin – Viorel.

În apropiere a fost găsită și o bicicletă, cu privire la care există suspiciunea că provine din furt.
P. Cătălin-Viorel a fost predat Poliției Mun. Bârlad pentru a cercetări.

” Întrucât în Piața ”Sf. Ilie” au fost comise în cursul săptămânii trecute furturi și distrugeri ale dozatoarelor de cafea amplasate în fața unor spații comerciale, agentii noștri au intensificat activitățile de patrulare și au organizat pânde în scopul prinderii făptuitorilor. În seara zilei de 08.02.2018 se observă că au apărut și rezultatele “ a declarat Vasile Chelaru, șeful Poliției Locale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img