marți, 19 martie, 2024

Barlad : Sa dansam pentru o cauza nobila !

Distribuie:

Publicat:

Cativa adolescenti  barladeni sustinuti de seniori s-au gandit sa se implice, activ, in viata sociala a orasului. Aruncand o privire la ceea ce se intampla in Barlad au ajuns la concluzia ca unitatea sanitara are nevoie de o mana de ajutor. Zis si facut!

 Interact impreuna cu Rotary Club Barlad sunt bucurosi sa va insenineze primavara!

“Va invitam cu drag sa dansam impreuna de ziua internationala a dansului la prima editie a balului caritabil "Dance for hopes". De ce caritabil? Deoarece ne dorim sa ajutam Spitalul Municipal Elena Beldiman cu saltele, pilote, perne, lenjerie pentru a oferi conditii mai bune pacientilor. Aceasta schimbare va incepe de la Sectia UPU (Unitatea-primiri-urgente), dar si in celelalte sectii. Cand? In data de 27 aprilie. Unde? La Casa Armatei de la orele 20.00.

Biletul are valoarea de 20 lei iar in cadrul evenimentului gazdele  v-au  pregatit nenumarate surprize (Dj Marchi Blue, Elena Zota, Andrei Jitca, Sanziala Nicolau, Anastasia Popa si Ana Moraru).

Una dintre suprizele pe care vi le putem divulga este o tombola cu premii, de care speram sa fiti la fel de entuziasti ca noi.

Va asteptam cu mult drag sa ne distram impreuna la cel mai tare bal caritabil!Let's dance for hopes! Pentru orice alte detalii va rugam sa

apelati cu incredere la numerele de telefon: 0757029642 , 0755051988” au declarat organizatorii.
Cu cat mai multe bilete vandute cu atat mai multe lucruri se pot achizitiona pentru Compartimentul de Primire-Urgente.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img