News Flash:

BARLAD: SA FIE , OARE, ADEVĂRAT?

10 Martie 2017
3026 Vizualizari | 0 Comentarii
Subiectul tomograf a fost amplu dezbătut atât la nivelul Spitalului de Urgenta „ Elena Beldiman” cat si in sânul administrației locale bârlădene. Încet, speram ca si sigur, investiția va fi funcțională si va deservi atât pacienții din aceasta urbe cat si din comunele limitrofe. La momentul actual, conducerea instituției sanitare caută specialiști, deoarece exista un singur medic care deține atestatul pentru CT. Cum bugetul nu permite angajarea altora, managerul trebuie sa încheie contracte de colaborare cu medici din județele vecine.


„Spitalul Municipal de Urgență «Elena Beldiman» Bârlad anunță, în conformitate cu art. 206 din Legea 95/2006, privind reforma în domeniul sănătății, necesitatea încheierii de contracte de prestări servicii medicale de radiologie și imagistică Computer Tomograf, având în vedere necesitatea punerii în funcțiune a aparatului achiziționat în noiembrie 2016”, se arată într-un anunț semnat de conducerea spitalului bârlădean.

La aceasta ora se așteaptă și avizul de utilizare din partea Comisiei Naționale pentru Controlul Activităților Nucleare. Tot la capitolul vesti bune trebuie spus ca se dorește ca, medicii radiologi să poată asigura permanența.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 35 queries | Mysql time :0.031201 (s)