joi, 25 aprilie, 2024

BARLAD: SA II SUSTINEM CU UN VOT! VIRTUAL!

Distribuie:

Publicat:

Biblioteca Municipala „Stroe S. Belloescu” din Barlad se afla pentru a patra oara consecutiv printre finalistii Galei Nationale a Voluntarilor 2017. Categoriile la care a fost nominalizata sunt: Echipa de voluntari a anului, cu BiblioVoluntarii si Proiectul de voluntariat al anului, domeniul Sport si recreere, cu proiectul „Biblioteca in aer liber”, implementat in aceasta vara in parteneriat cu Asociatiile „Un nou inceput in viata” si „Buna ziua, copii din Romania” si sprijinit de Primaria Barlad si Consiliul Local Barlad.

Gala Nationala a Voluntarilor 2017 a ajuns la cea de-a 7 editie si se va desfasura pe 19 decembrie, la Pentagon Events – Sala Grand Venue, sub sloganul „Voluntariatul te face OM mare”, anul acesta avand 119 finalisti la cele 4 sectiuni: Voluntarul anului, Proiectul de voluntariat al anului, Coordonatorul de voluntari al anului si Echipa de voluntari a anului.

„Faptul ca ne aflam printre finalisti reprezinta recunoasterea muncii noastre cu voluntarii pe parcursul acestui an. Suntem mandrii de voluntarii nostri, daca proiectele noastre s-au mai aflat printre cele finaliste, echipa de voluntari este pentru prima oara printre finalisti. Voluntarii au dat dovada de seriozitate, implicare si, mai ales, de daruire. Impreuna am reusit sa ducem la bun sfarsit o serie de proiecte dedicate membrilor comunitatii noastre” a declarat Cristina Vizitiu, sef serviciu biblioteca” Stroe Belloescu”.

Biblioteca va concura alaturi de Biblioteca Publica din Pietrari (Valcea), Biblioteca Municipala Medgidia, Asociatia Montana Carpati, Bucharest Running Club si alte organizatii non-guvernamentale din Romania.

Cei care doresc sa le fie alaturi ii pot vota la urmatoarele link-uri:
http://www.galavoluntarilor.ro/detalii_finalist/189
Gala Nationala a Voluntarilor

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img