marți, 23 aprilie, 2024

BARLAD: SFIDARE PE BANI PUBLICI. CUM IȘI FAC TREABA CEI DE LA CUP BARLAD! FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Acum jumătate de an vă făceam cunoscut, prin intermediul unor fotografii,cum aruncau muncitorii de la CUP Bârlad gunoiul în spatele terenului de la Clubul Sportiv. La vremea respectivă managerul companiei, Adrian Bobeică, ne declară că va lua măsuri în legătură cu cel care dusese gunoiul acolo! Timpul a trecut, dar vechile metehne se uită greu deși primarul Boroș arăta cu degetul către presa locală, vinovată de faptul că nu se alătură campaniei inițiate de acesta pentru un oraș curat.  Domnule edil șef este pentru a doua oară când vă facem cunoscut ceea ce se întâmplă acolo, în toamnă ați mers cu noi și ați rămas fără cuvinte în fața mizeriei de acolo. Nu ați luat nicio măsură, acum vă arătăm din nou situația de la CSS. Cu o floare, respectiv 37 de amenzi date, nu se face curățenie în târg. Haideți să începeți această campanie cu proprii subalterni. Și pentru că ne place să fim echidistanți v-am cerut un punct de vedere oficial, am trimis instantaneele foto și am așteptat…pus în fața acestor noi dovezi, autoritatea locală tace mâlc.

 

ANGAJATUL CUP ARUNCĂ GUNOIUL UNDE VREA EL?

 

Marți , 9 Octombrie, un nou transport a avut ca punct de descărcare terenul de lângă CSS Bârlad. Deși trebuia să fie doar gunoi vegetal( crengi, iarbă, vegetație uscată) se poate observa că mașina este plină de saci menajeri și mai puțin ceea ce ar fi trebuit să transporte. Contactat telefonic, Adrian Bobeică directorul instituției ne-a declarat că “ știe de această situație iar șoferului surprins i s-a întocmit referat și va primi o penalizare materială”.

Deși la câțiva metri de groapa de gunoi se află o pepienieră de campioni ( oficialitățile urbei sunt îndrăgostite să apară în poze împreună cu cei care aduc medalii internaționale și fac să se vorbească de orașul nostru peste tot în lume) nimeni nu se gândește la sănătatea acestora. Domnule Primar, doamna viceprimar, domnule Bobeică v-ați lăsa copilul să se antreneze în mirosul gunoaielor “ vegetale”, ați risca sănătatea copilului dimneavoastră trimițându-l acolo? Și dacă angajatul este vinovat atunci cum explicați faptul că drumul până acolo a fost cosmetizat ? Sau faptul că un excavator se află în poarta CSS și este trimis, periodic, să niveleze mormanele de gunoi “ vegetale”?

Să fie toți șoferii instituției vinovați de felul cum se transporta gunoiul în orașul nostru?

După fiecare mașină a CUP-ului rămâne în urmă un val de pungi și hârtii care se lipesc grațios de asfalt sau de parbrizele autovehiculelor care au avut neșansa de a se afla în spatele lor. Dacă sunteți corecți ar trebui să îi amendați pe cei de la Compania de Utilități Publice, acționarul majoritar fiind Primăria și Consiliul Local, și abia apoi vă puteți duce să sancționați bârlădenii care sunt certați cu lipsa “ celor șapte ani de acasă”. Că vă convine sau nu, puterea exemplului pleacă de la dumneavoastră. Degeaba faceți apel la păstrarea curățeniei dacă proprii subalterni o încalcă. Degeaba dați sute de mii de lei pe copăcei pentru crearea unui mediu sănătos dacă olimpicii respiră mirosul gunoaielor depozitate aiurea. Iar dacă Garda de Mediu se va sesiza în urma acestui articol, tot contribuabilii vor fi cei care vor plăti indiferența și nepăsarea unor angajați plătiți de către noi toți.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img