joi, 28 martie, 2024

Barlad: SOBOLANII, VEDETELE PLATOULUI CENTRAL – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Se vad in orasele mari, daramite la Barlad– ar spune unii!  In centru orasului, in plina zi se plimba sobolanii nestingheriti pe platoul care iarna adaposteste patinoarul, iar vara diverse activitati culturale. Animalutele se simt ca la ele acasa si nu sunt intimidate de prezenta oamenilor care s-au oprit sa ii filmeze. 

Violenta extrema! O tanara a fost omorata cu scanduri si caramizi de prietenii ei! Cadavrul a fost gasit intr-o casa parasita

Lasand gluma la o parte, aceste vietati sunt purtatoare de boli si in subordinea Consiliului Local exista o firma care se ocupa de asa ceva- CUP Barlad care ar trebui sa inceapa sa isi puna in  practica noua activitate.  Cum stam bine la capitolul memorie, in mai 2017 managerul companiei, Adrian Bobeica le declara consilierilor locali “ am aceasta activitate prevazuta in contract si pot sa o prestez, asa ca am considerat necesar sa aprobati si un tarif. As dori ca, in perioada imediat urmatoare, sa putem face dezinsectie sau deratizare, daca sunt persoane juridice sau fizice care vor sa apeleze la noi. Am verificat tarifele practicate in alte localitati, inclusiv la Vaslui, ca sa putem sa fim putin sub pretul lor si astfel sa fim competitivi pe piata. Odata aprobate tarifele, o sa facem public faptul ca si CUP SA face dezinsectie, dezinfectie si deratizare. Asa cum este anexat la proiect, tariful pentru dezinsectie si dezinfectie este de 0,18 lei, fara TVA, pe metrul patrat, iar pentru deratizare, de 0,19 lei, fara TVA, pe metrul patrat. Celor care vor solicita toate cele trei activitati le putem oferi intreg pachetul la 50 de lei pe interventie, daca spatiul are sub 50 de metri patrati”. Lasati  un pic iluminatul stradal de Craciun si va sugeram sa va apucati de o mica deratizare. Ca tot sunteti acreditati!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img