joi, 28 martie, 2024

Barlad: „Speranta moare ultima!” Unii au imbatranit asteptand sa le vina randul la ANL

Distribuie:

Publicat:

Au visat ca vor avea casa lor, chiar daca asta inseamna sa plateasca chirie. La Barlad, unii mai viseaza ca vor prinde o locuinta ANL. La cum se misca lucrurile, pe moment, trebuie refacute actele de catrecei care au crezut in acest vis.

Primaria municipiului Barlad informeaza toti solicitantii de atribuire a unei locuinte construite prin ANL, care au care au depus dosare inregistrate intre anii 2003 si 2017, sa se prezinte la sediul institutiei ,camera 4, cu documentele prevazute de Legea 152/1998, pentru actualizarea dosarului.
Titularii cererii se vor prezenta intre orele 08.00 – 12.00, in termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunt. Neprezentarea titularului cererii in termenul mentionat se considera renuntare la dosar iar acesta nu mai poate fi inscris in lista de prioritati.

Nici la aceasta ora nu putem vorbi despre constructia de noi imobile ANL, ultima declaratie a edilului sef Dumitru Boros, era una optimista in legatura cu constructia acestora in zona Bariera Puiesti. Dar lucrurile sunt blocate chiar daca vicepremierul Paul Stanescu, in cadrul vizitei la Barlad a dat asigurari ca lucrurile vor intra pe fagasul normal. Dar de la vorbe la fapte e cale lunga.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img