marți, 19 martie, 2024

Barlad: Spitalul Municipal de Urgență a primit o donatie de 15440 lei! FOTO

Distribuie:

Publicat:

Cu donație la Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad

Ieri, 11 decembrie 2018, Asociația „SOLIDAR” reprezentată de către d-ul ing. Ionel Popa în calitate de președinte și voluntarii Andreea Adam și Larisa Ioana H C, a donat materiale sanitare în valoare de 15440 lei, Spitalului Municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad.

Unitatea spitalicească a fost reprezentată de către d-na Daniela Borș în calitate de manager și d-na Sarbu Cristina Manuela, director de îngrijiri.

Materialele sanitare s-au donat spre a fi folosite pentru bolnavii pe care spitalul îi are în grijă.
La acțiune a participat și d-na Alina Ciuperca, asistent medical comunitar din cadrul Directiei de Asistență Socială a Primăriei Bârlad.

Cu ocazia acțiunii de ieri s-a stabilit crearea unui parteneriat între Asociația „SOLIDAR” și Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad, asociația asumându-și un rol de susținere materială a activității unității spitalicești, atunci când sursele de finanțare oficiale nu sunt suficiente. 

Precizăm că materialele sanitare ne-au fost dăruite de către d-na doctor Ileana Vogel, medic de naționalitate română din Germania. De altfel, d-na Ileana Vogel nu este la prima ispravă de acest gen! Pentru sprijinul oferit de-a lungul timpului Asociația „SOLIDAR” i-a decernat titlul de membru onorific încă din anul 2017, în semn de aleasă prețuire și gratitudine, considerație și respect!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img