News Flash:

BARLAD: Tineri cercetati penal pentru savarsirea infractiunilor de furt si talharie

16 Octombrie 2015
3261 Vizualizari | 1 Comentarii
Politistii barladeni au intocmit dosare de cercetare penala pe numele a cinci tineri din municipiul Barlad care au savarsit infractiuni de furt si talharie pe raza localitatii de domiciliu. Pe numele tinerilor au fost emise ordonante de retinere si au fost prezentati magistratilor cu propunerea de arestare preventiva.

Politistii Biroului de Investigatii Criminale Barlad au intocmit dosare de cercetare penala pe numele a cinci tineri din municipiul Barlad – L. Ionel, de 18 ani, B. Denis, de 15 ani, M. Andrei, de 16 ani, T. Radu, de 15 ani si D. Eduard, de 17 ani, banuiti de savarsirea mai multor infractiuni de furt si talharie. Faptele au fost comise de acesti tineri in acest an, pe raza municipiului Barlad. O parte din infractiuni au fost savarsite prin participarea mai multor tineri.

Politistii au probat activitatea infractionala a lui T. Radu si au retinut in sarcina acestuia sapte infractiuni de furt si trei infractiuni de talharie.

Astfel, in luna martie a.c., T. Radu a fost depistat in flagrant in timp ce a sustras bunuri alimentare dintr-un magazin din municipiul Barlad.

In luna aprilie a acestui an, T. Radu a sustras un telefon mobil de la un tanar care se afla pe raza localitatii Barlad. In aceeasi luna, a sustras prin folosirea violentei, o pereche de ochelari de la un alt tanar care se deplasa pe raza municipiului Barlad.

Tot in luna aprilie, T. Radu impreuna cu L. Ionel si B. Denis au savarsit infractiunea de talharie. Acestia au sustras prin violenta, un telefon mobil, de la un minor care se deplasa pe strada Republicii din municipiul Barlad.
In luna mai, T. Radu a sustras un alt telefon mobil de la un alt minor care se deplasa pe strada Vasile Parvan din municipiul Barlad. In aceeasi luna, acesta a sustras impreuna cu M. Andrei o bicicleta si un telefon mobil de la o alta persoana.

In cursul lunii iunie, T. Radu a patruns, prin escaladare, in trei locuinte din municipiul Barlad si a sustras din incinta acestora trei telefoane mobile, un ceas si suma de 200 lei. 

De asemenea, in luna august, T. Radu, M. Andrei si D. Eduard au sustras prin folosirea violentei de la o alta persoana din municipiul Barlad un alt telefon mobil.

M. Andrei este cercetat de politisti pentru comiterea a doua infractiuni de talharie si a unei infractiuni de furt.
In luna martie a.c., M. Andrei a sustras dintr-o farmacie din municipiul Barlad o cutie in care se afla suma de 200 lei, bani colectati din donatiile efectuate de cumparatori.

O luna mai tarziu, M. Andrei a sustras prin violenta, de la o  persoana care se afla pe raza municipiului Barlad o bicicleta si un telefon mobil. Aceasta fapta a savarsit-o impreuna cu T. Radu.

 In luna august a.c., M. Andrei impreuna cu T. Radu si D. Eduard au sustras prin violenta de la o alta persoana un telefon mobil. 

In sarcina lui B. Denis, politistii au retinut comiterea unei infractiuni de talharie si a trei infractiuni de furt.
Astfel, in luna martie a.c., B. Denis impreuna cu D. Eduard au sustras din incinta unei societati comerciale din municipiul Barlad un telefon mobil expus la vanzare. In luna aprilie a.c., B. Denis impreuna cu L. Ionel si T. Radu au sustras prin violenta, un telefon mobil de la o persoana care se deplasa pe strada Republicii din municipiul Barlad.

In lunile august si septembrie a acestui an, B. Denis a sustras din incinta a doua magazine din municipiul Barlad bunuri in valoare de 55 lei.

Lui Ionel L. politistii i-au retinut savarsirea infractiunilor de talharie si tainuire.

In cursul lunii aprilie a acestui an, L. Ionel impreuna cu T. Radu si B. Denis au sustras prin violenta, un telefon mobil de la o persoana care se deplasa pe strada Republicii din municipiul Barlad. In aceeasi luna, acesta l-a ajutat pe T. Radu sa instraineze un ceas sustras din locuinta unei persoane.

politistii barladen
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Adi  | #3712
Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate .Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: montidolf_23@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1108 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013777 (s)