vineri, 26 aprilie, 2024

BARLAD:UN GEST MIC PENTRU UN MARE OM!

Distribuie:

Publicat:

A lăsat moștenire Barladului numeroase opere de arta, a iubit acest oras si s-a dedicat trup si suflet pentru ca numele acestuia sa fie pomenit de pictori si scriitori celebri. Numai ca , odată cu dispariția sa autoritățile locale au dat uitării numele doctorului Constantin Teodorescu.

Asociația „Constantin Hamangiu” împreună cu Fundația Culturala „Dr. Constantin Teodorescu” anunță încheierea subscripției publice demarată în vederea finalizării monumentului funerar ridicat în memoria dr. Constantin Teodorescu.

Personalitate marcantă a orașului nostru, cetățean dedicat urbei, Mecena de renume național, politician de vocație și de proiect, profesionist desăvârșit, Doctorul – așa cum îi spuneau prietenii – a personificat o viață de om închinată binelui public.

“Inițiativa noastră reprezintă doar un mic omagiu prin care ne propunem să menținem vie memoria unui om excepțional.

Adresăm și pe această cale mulțumiri doamnei Ana Sârbu, dar și tuturor celor care au susținut realizarea acestui obiectiv” au menționat reprezentantii asociației “ Constantin Hamangiu” .

In  data de 17 august a.c., familia și prietenii vor organiza la cimitirul „Eternitatea” slujba de pomenire, iar în data de 30 septembrie Asociația „Constantin Hamangiu” alături de Fundația „Dr. C. Teodorescu” vă așteaptă la comemorarea celui dispărut, conform unui program pe care îl vom face public în viitorul apropiat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img