vineri, 29 martie, 2024

BARLAD: UN LOC CALDUT LA PRIMARIE

Distribuie:

Publicat:

Cine si-a dorit sa munceasca la stat isi poate vedea cu visul. Sunt posturi disponibile, scoase la concurs de Primaria Barlad. Edilul sef asteapta ca aceste posturi sa fie ocupate astfel incat activitatea administratiei locale sa „ mearga ceas”. 

La aceasta ora sunt disponibile, ramase fara functionari, urmatoarele servicii : sef Birou si de consilier la Biroul Cadastru Imobiliar-Edilitar, unul de consilier juridic, doua de inspector la Biroul Dezvoltare Locala si Integrare Europeana, Tehnic-Investitii, Licitatii si Contracte de Achizitii Publice, unul de consilier si unul de inspector la Resurse Umane, doua de consilier la Compartimentul de Implementare a Proiectelor Finantate din Fonduri Externe Nerambursabile.

S-au ocupat doar 14 dintre cele 26 de posturi vacante. Fete noi pot fi zarite  in cadrul Serviciului Impozite si Taxe Persoane Fizice, Directiei de Asistenta Sociala, Serviciului Gospodarie Comunala si Locativa, Compartimentului Administrativ-Gospodaresc, Serviciului Buget si Contabilitatea Veniturilor si a Cheltuielilor, Serviciului Resurse Umane, Serviciului Tehnic-Investitii, Licitatii si Contracte de Achizitii Publice.          

 Asadar, amatorii de salarii sigure si care isi doresc sa iasa la pensie din acest serviciu sunt asteptati, cu bratele deschise, la Primaria Barlad.
                                                                                                                                           

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img