marți, 16 aprilie, 2024

BARLAD:Un taximetrist a vazut moartea cu ochii

Distribuie:

Publicat:

Un taximetrist din Barlad, in vârsta de 29 de ani , a trecut prin spaima vieții sale. Chemat la o cursa in seara zilei de 7-8 ianuarie acesta a fost amenințat, sechestrat si lovit.     

 Șoferul, aflat in timpul serviciului, habar nu avea prin ce avea sa treacă. Clienții pe care i-a luat pentru a-i duce la destinație s-au urcat in mașina cu chef de scandal , unul dintre aceștia spunându-i taximetristului ” eu in seara asta te omor” .                                                          

 Văzând ca gluma se îngroasa si viata ii este pusă in pericol , in apropierea școlii generale nr-3 , victima a sărit din mașina si a sunat la numărul de urgenta 112.                 

 ” La Poliția municipiului Barlad s-a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de lovire si alte violente, urmează ca agresorii sa fie identificați” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Loredana Ciobanu.            

 Este cel de al doilea  caz care are ca victima șoferii de taxi. In 2011 Adrian Pricope, un taximetrist particular din Bârlad, a ajuns in stare gravă la Spitalul Municipal de Urgență “Elena Beldiman” din aceeași localitate, după ce a fost snopit în bătaie de doi tineri din localitatea Grivița.

autor:Cristina Radulescu

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img