joi, 28 martie, 2024

BARLAD: UNII CU NESIMTIREA, ALTII CU CURATENIA

Distribuie:

Publicat:

Nici bine nu a dat firul ierbii dar se observa, cu ochiul liber, gunoiul pe care unii barladeni L-au aruncat fara nicio jena pe spatiul public. Moloz, peturi, resturi menajere toate aruncate de cei care sunt certati cu buna crestere si bunul simt. Ca in fiecare an exista si campanii de curatare a acestor locuri, dar abia ce termina voluntarii ca intra din nou in scena „ aruncatorii „ de mizerii.    
 „Sambata, 1 aprilie, incepand cu ora 10, ii asteptam  in zona Parcului «Mihai Eminescu» pe toti  cei care vor sa ne sprijine in  actiunea de ecologizare a spatiului  verde din oras,  initiata de primarul municipiului Barlad.Voluntarii sunt chemati  sa participe la curatenia  de primavara , care se va desfasura in intervalul 28 martie – 10 aprilie, primaria punand la dispozitie saci menajeri si  manusi. Ii asteptam in  numar cat mai mare intrucat si spatiul  ce trebuie ecologizat este foarte intins. . Toate aceste actiuni  au drept scop constientizarea , pe de o parte, a elevilor cu privire la necesitatea protejarii mediului – apa, aer, sol, iar pe de alta parte, a cetatenilor  Barladului  cu privire la depozitarea controlata a deseurilor  de orice tip. 
Amplasamentele ecologizate vor fi date in paza Politiei  Locale, in vederea identificarii persoanelor care nu se conformeaza legislatiei  de mediu si aplicarii de sanctiuni ”, a declarat Olga Ungureanu,sefa  Serviciului de Gospodarie Comunala.
        

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img