marți, 19 martie, 2024

Barlad : Unui consilier PSD i-a „sclipit” o idee – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Sorin Raducanu, consilier local barladean trimis pe liste de catre PSD, este interesat ca o anumita zi sa fie marcata de autoritatile locale.

Desi acesta numara la activ patru mandate de cand voteaza pentru binele comunitatii, la ultima sedinta a incercat sa -i “urecheasca” pe cei care au intocmit programul cultural al lunii urmatoare. Vizibil suparat, acesta le-a transmis ca la anul “ data de 20 Februarie sa fie marcata corespunzator, pentru ca este o zi speciala. Este ziua in care rromii au fost dezrobiti. Evenimentul asta e mai important decat #rezist. Este mai important decat Cartianu” a declarat Raducanu.

Trebuie amintit ca la data mentionata renumitul jurnalist a fost prezent la Barlad pentru a sustine si a-si prezenta cartile, de aici si supararea social democratului, numai ca el alaturi de colegii lui au fost cei care au votat negativ activitatile lunii Februarie, acestea nefiind bugetate nu au mai avut loc.
Cert este ca dupa 16 ani consilierul Raducanu doreste ca reprezentantii etniei sale sa aiba prilejul de a-si cunoaste istoria si prin urmare, conform legii ,poate initia un proiect pe care sa si-l asume si sa il supuna la vot.

Jurnalistul Cartianu a venit in orasul nostru pe banii lui, actiunea invocata de Raducanu se va  plati din banii nostrii, majoritari fiind.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img