vineri, 29 martie, 2024

BARLAD: „ URSULEȚII S-AU TREZIT” LA GRADINITA

Distribuie:

Publicat:

In cadrul săptămânii altfel: ”Să știi mai multe, să fii mai bun”, Grădinița cu P.P., Nr. 8, Bârlad, a organizat miercuri, 24 mai 2017, un spectacol muzical, avându-l ca invitat special pe domnul Teodor Munteanu de la Iași, cantautor de  muzică pentru copii.

Acesta le-a cântat copiilor, le-a spus poezii, prichindeii fiind foarte entuziasmați de prestația artistului, au cântat cu el și au bătut din palme. Domnul Teodor Munteanu este autorul, printre altele, al cântecelului: ”Ursuleții s-au trezit”, pe care copiii îl cunosc foarte bine, din activitățile desfășurate cu doamnele educatoare.

Compozitorul a venit pregătit și cu fel de fel de costumații de petrecere: pălării, ochelari, coifuri, pelerine, iar  copiii si-au ales costumul preferat, ca  în final să danseze  îmbrăcați astfel. S-a creat o stare de bine, de bună dispoziție, a fost altceva, a fost altfel grădinița . Au fost clipe de veselie, de antren, de muzică bună, de căldură, frumos și copilărie.
Scopul activității a fost  dezvoltarea interesului pentru muzica dedicată copiilor, prin participarea la spectacole muzicale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img