vineri, 29 martie, 2024

Barlad: VESTI BUNE PENTRU TINERI

Distribuie:

Publicat:

Cei care s-au saturat sa plateasca chirii la preturi exorbitante au o sansa. Mica, dar aceasta exista pentru unii dintre ei. Intors recent de la Bucuresti, edilul sef al Barladului, Dumitru Boros , a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca in orasul „ rulmentilor” va reincepe din nou constructia de ANL-URI.      
 „ De la ultima vizita  pe care am facut-o la ANL, cand  mi s-a spus ca nu se stie  cand  vor intra la finantare cele 120 de apartamente, am mai purtat o discutie  la Bucuresti in legatura  cu acest subiect. Mi s-a transmis ca, in 2017, vom intra la proiectare si  executie  cu cele 120 de apartamente din Bariera Puiesti. Sa dea Dumnezeu sa realizam  acest proiect, pentru ca  este mare nevoie de locuinte  in oras ! Nu stiu  valoarea investitiei , ci doar ca apartamentele vor avea doua si  trei camere”, a declarat primarul.                                                  
Informatia oferita de acesta le da o sansa celor care de ani de zile asteapta sa plateasca sume de bun simt la inchirierea de  locuinte. La aceasta ora un apartament cu doua camere, mobilat, poate fi inchiriat la suma de doua de euro la care se adauga utilitatile. Pana la acest moment trei sute de tineri au depus la Primaria Barlad cereri pentru a beneficia de locuintele ANL. 
         

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img