marți, 19 martie, 2024

Barlad : Viceprimar doar pe statul de plata !

Distribuie:

Publicat:

In cadrul ultimei conferințe de presa susținută de către consilierii locali PSD, viceprimarul Barladului – Roxana Miron Feraru a declarat ca funcția pe care o deține nu este respectata de angajatii din cadrul Primariei Barlad.

“ Voi sesiza comisia de disciplina! Dacă este nevoie si de aceasta componenta ce tine de disciplina o vom face. Îmi place sa cred…. Ar trebui sa se țină cont la nivelul Primariei Barlad de aceasta ierarhie in cadrul căreia eu ar trebui sa ocup un loc secund. Dupa primar urmează viceprimarul ! Numai ca in Primăria Barlad lucrurile nu stau așa. Situațiile ajung sa se multiplice si pe alte componente” a dezvăluit viceprimarul .

Așadar, sa intelegem ca funcția deținuta de dumneaei este onorifica?  Si atunci de ce este platita regește pentru munca depusă, adică lipsa? Se pare ca prin lipsa acțiunilor întreprinse aceasta aduce si un deserviciu partidului- in situatia in care ocupi cea de a doua poziție administrativă capitalul de imagine ar fi trebuit sa fie maxim pentru partidul pe care il reprezinti. Numai ca,  la o scurta plimbare prin oras realizezi ca acesta nu are o persoana care sa se ocupe de curatenie, de câinii comunitari, de spațiile verzi- la aceste capitole existenta viceprimarului este “ sublima dar lipsește cu desăvârșire” , in schimb semnătura pe statul de plata se regăsește lunar.

Cert este ca doamna Roxana Miron Feraru a punctat la capitolul unicitate- niciun viceprimar nu a ieșit public sa declare cu subiect si predicat ca subordonații săi nu il asculta si il privează de anumite informații. Se pare ca angajatii fac ce vor cu funcția domniei sale, iar comisia de disciplina nu va rezolva acest aspect. Cum spunea cineva, “ respectul se câștiga”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img