sâmbătă, 20 aprilie, 2024

BARLAD: VICEPRIMARITA MIRON FERARU A GASIT INFORMATII. AVEM UN NOU “ CETATEAN DE ONOARE”

Distribuie:

Publicat:

Prin emotii mari au trecut social democratii, marti, in cadrul sedintei de consiliu. Consilierul Dorin Apostol a fost initiatorul unui proiect prin care urma sa i se confere titlul de” cetatean de onoare” lui Marin Doru Iulian. Colegii sai de partid ( Andrei Huiban, Marin Bunea, Sorin Raducanu si Roxana Miron Feraru au sustinut aceasta idee.                                                                                                    

Se pare ca de aceasta data Google-ul i-a oferit suficiente informatii viceprimarului Miron Feraru despre personajul in cauza si a fost de acord cu aceasta propunere. Anul trecut, in cadrul sedintei din luna August autoritatile locale au dorit sa ii confere titlul de “ cetatean de onoare” lui Gheorghe Istrate.                                                        

 La vremea respectiva, social democrata Miron Feraru declara “ nu intelegem care este legatura domnului Istrate cu dezvoltarea municipiului Barlad. Nu exista o asociere intre numele geologului Gheorghe Istrate si municipiul Barlad. As dori o singura dovada care sa ateste legatura intre Gheorghe Istrate si imaginea orasului Barlad. Activitatea profesionala a domnului Istrate mi se pare indreptata catre succese profesionale individuale, sunt merite proprii. Eu nu gasesc si am cautat si pe internet nicio asociere intre municipiul Barlad si acest domn Istrate. Nu contestam meritele domnului Gheorghe Istrate in domeniul geologiei, recunoscute in plan national si international, dar nu vad nicio legatura intre activitatea stiintifica a domniei sale si promovarea orasului natal”.                                      
Acum , la aceasta initiativa a colegilor de partid( o banala coincidenta) a inteles care sunt legaturile domnului Marin Doru Iulian cu targusorul nostru.

CINE ESTE MARIN DORU IULIAN?
 
 S-a nascut in 1968 la Barlad, a studiat la Scoala nr. 3 si la Liceul „Gheorghe Rosca Codreanu”. Mai tarziu se inscrie la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, la sectia Regie de teatru musical (Opera, opereta si musical. Devine angajat al Filarmonicii „George Enescu” de la Ateneul Roman, iar dupa absolvirea facultatii va deveni nu doar regizor de scena ci si regizor artistic.
A fost regizor artistic in concertele cu Jose Careras,  Demis Roussos, regizor al spectacolelor in care au evoluat Al Bano, Monserrat Caballe sau soprana Angela Gheorghiu.                                                

Si atunci repunem intrebarea doamnei Miron Feraru din vara anului trecut: care este legatura domnului Marin cu Barladul? Ca sa fim fair-play!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img