marți, 19 martie, 2024

Barladean arestat pentru diferite furturi

Distribuie:

Publicat:

Instanta de judecata a emis mandat de arestare preventiva pe numele unui barbat de 32 de ani, din municipiul Barlad, care si-a continuat activitatea infractionala desi se afla sub efectul masurii preventive a controlului judiciar.

La sfarsitul saptamanii trecute, politistii din cadrul Politiei municipiului Barlad au fost sesizati de administratorul unei societati cu punct de lucru in Piata Sf. Ilie din municipiul Barlad cu privire la faptul ca un barbat i-a sustras bunuri expuse la vanzare in fata magazinului, in valoare de 195 de lei.

Imediat la fata locului a fost directionata o echipa de politisti care a identificat persoana banuita de comiterea faptei ca fiind E. Danut, de 32 de ani, din municipiul Barlad. Asupra acestuia a fost gasita suma de 60 de lei, bani proveniti din valorificarea unor bunuri sustrase. Barbatul a fost condus la sediul Politiei municipiului Barlad pentru audieri.

E. Danut este cercetat de politisti pentru alte noua infractiuni de furt si furt calificat comise in perioada martie 2015 – septembrie 2016, pe raza municipiului Barlad. Prin fapte sale barbatul a creat partilor vatamate un prejudiciu de aproximativ 5.000 de lei. In luna septembrie a acestui an, impotriva acestuia a fost dispusa masura controlului judiciar.

Barbatul a fost retinut de politisti 24 de ore, iar ulterior prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Barlad, respectiv Judecatoria Barlad cu propunerea de arestare preventiva.

Instanta de judecata a dispus arestarea preventiva a barbatului pentru o perioada de 30 de zile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img