joi, 28 martie, 2024

BARLADEAN FĂRĂ PERMIS SI SUB INFLUENȚA BĂUTURILOR ALCOOLICE

Distribuie:

Publicat:

Polițiștii barladeni efectuează cercetări față de mai multe persoane, depistate pe drumurile publice ale județului Vaslui. Acestea sunt bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni la regimul circulației rutiere.

În data de 9 iulie a.c., în jurul orelor 02:30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Mihai Eminescu, din localitate, au pornit în urmărirea unui autovehicul al cărui conducător nu a oprit la semnalele acestora.

Bărbatul în vârstă de 29 de ani, din Bârlad, județul Vaslui, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, drept pentru care conducătorul auto a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că bărbatul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumuri publice, în urma depășirii limitei legale de viteză. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de “conducerea unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată”, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 335 alineat 2 din Codul Penal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img