vineri, 29 martie, 2024

Barladean in arest preventiv pentru furturi

Distribuie:

Publicat:

Un tanar de 26 ani, din municipiul Barlad a fost arestat preventiv pentru o perioada de 30 de zile, fiind cercetat de politisti pentru comiterea infractiunilor de furt calificat.

Politistii Biroului de Investigatii Criminale Barlad au dispus retinerea pentru o perioada de 24 ore a lui P. Liviu, de 26 ani, domiciliat in municipiul Barlad acesta fiind cercetat pentru savarsirea a doua infractiuni de furt calificat.

In fapt, in luna aprilie a acestui an, tanarul a patruns, pe timp de noapte, in locuinta unui barbat din municipiul Barlad si a sustras mai multe bunuri (aspirator si vesela) in valoare de 1.500 lei. De asemenea, in luna iulie, P. Liviu a patruns, tot pe timp de noapte, in locuinta unei alte persoane din aceeasi localitate si a sustras suma de 1.900 euro si trei perechi de cercei.

Tanarul a fost retinut, iar joi,6 august, a fost prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Barlad, respectiv Judecatoria Barlad cu propunerea de arestare preventiva. P. Liviu este cunoscut cu antecedente penale pentru infractiuni de furt.

Instanta a admis propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad si a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventiva pe o perioada de 30 zile, pentru savarsirea infractiunilor de furt calificat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img