vineri, 26 aprilie, 2024

Barladean retinut pentru incalcarea ordinului de protectie

Distribuie:

Publicat:

Politistii din cadrul Politiei Municipiului Barlad – Biroul de Investigatii Criminale au retinut un barbat in varsta de 42 de ani, din Barlad, judetul Vaslui, pentru nerespectarea hotararii judecatoresti, respectiv a prevederilor ordinului de protectie emis impotriva sa.

La data de 14 iulie, politisti din cadrul Politiei Municipiului Barlad au fost sesizati, prin plangere, de catre o femeie in varsta de 41 de ani, din Barlad, cu privire la incalcarea prevederilor ordinului de protectie de catre fostul concubin al acesteia.

Astfel, de la data emiterii ordinului de protectie (20 iunie.c.), barbatul in varsta de 41 de ani, din Barlad, a comis patru infractiuni de nerespectare a hotararii judecatoresti emise de Judecatoria Barlad. Acesta s-a apropiat la mai putin de 100 de metri de fosta sa concubina sa si i-a adresat amenintari.

In urma probatoriului administrat, politistii l-au retinut pe barbat in data de 14 iulie a.c., pentru o perioada de 24 de ore, urmand ca, in cursul zilei de astazi, acesta sa fie prezentat Judecatoriei Barlad, pentru a fi dispusa o masura preventiva.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img