miercuri, 27 martie, 2024

Barladean talharit in timp ce calatorea cu trenul pe ruta Tecuci – Iasi

Distribuie:

Publicat:

Politistii au identificat doi tineri, din comuna Rebricea, care in seara de 22 noiembrie, ar fi talharit un barbat, in trenul care circula pe ruta Tecuci – Iasi. Pe numele celor doi, instanta a emis mandate de arestare preventiva pe o perioada de 30 zile.

In seara de 22 noiembrie , un tanar, in varsta de 22 de ani, din municipiul Barlad a sesizat faptul ca in timp ce calatorea cu trenul pe ruta Tecuci – Iasi, intre statia Buhaiesti si halta Rebricea a fost lovit de doi tineri necunoscuti, care i-au sustras ceasul de la mana si i-au distrus telefonul mobil. Prejudiciul total cauzat prin comiterea faptei a fost de 550 lei.

In urma investigatiilor efectuate de catre politistii Sectiei Regionale de Politie Transporturi Iasi si Biroului Judetean de Politie Transporturi Vaslui au fost identificati M. Florin, de 21 de ani si I. Nicu, de 20 de ani, ambii din comuna Rebricea, persoane banuite de comiterea infractiunii de talharie. Dupa comiterea faptei, cei doi tineri au sarit din tren, in zona haltei Ratesu Cuzei, fara a suferi leziuni care sa necesite internarea intr-o unitate spitaliceasca.

In baza probatoriului administrat, tinerii au fost retinuti de politistii si ulterior prezentati la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui, respectiv Judecatoria Vaslui cu propunerea de arestare preventiva. Instanta a admis propunerea formulata de Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui si a emis pe numele acestora mandate de arestare preventiva pe o perioada de 30 zile, pentru savarsirea infractiunii de talharie calificata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img