marți, 19 martie, 2024

BARLADEANUL CARE A CUCERIT HOLLYWOOD-UL!

Distribuie:

Publicat:

Pentru cine se mai indoia sau avea vreun dubiu de faptul ca orașul Barlad a fost si este o prolifică pepiniera de talente, astăzi va vom oferi un alt exemplu care sa confirme acest lucru.                                                                                                     

Cu siguranța ați vizionat filmul “ King Lear” si ați rămași impresionați de jocul actoricesc al actorului principal. Cezar Constantine, a împlinit luna aceasta pe 5 Decembrie, frumoasa varsta de 29 de ani.                                                                                 

Acesta s-a născut la Barlad iar la varsta de 8 ani emigrează împreuna cu familia in Statele Unite ale Americi. De la acel moment, barladeanului nostru i se deschid aripile căci nu degeaba i se spune   “ țara tuturor posibilităților”.

DACĂ ITI DOREȘTI CEVA, NIMIC NU ESTE IMPOSIBIL!                                     

Deși astrele ii harazisera o cariera in lumea frumosului, Cezar Constantine își petrece primii ani in America jucând tenis competitiv, ca junior,  pana la nivel national. Frecventeaza gimnaziul si apoi liceul in Fairfax fiind admis mai apoi la “Boston College” fiind licențiat in  Marketing si Psihologie. In paralel studiaza actoria la “Media Performance Institute” din Boston iar in  2013 se muta la New York unde isi continua studiile de actorie la „Film and Commercial Acting” – Shetler Studios in Manhattan. In 2016 absolva cursurile de actorie- film si TV -la celebra Academie Stela Adler Studio of Acting in New York City. Intre 2013-2017 are numeroase aparitii in: „King Lear” (2017), „Spit” (2016),  „Burnt Popcorn” (2016), „Crazed” (2014), „Mary Loss of Soul” (2014), „Mosden” (2014). A jucat in 2015 si pe Broadway in piesa „Light and Shadow” dar si in serialele de televiziune „Mysteries At The Museum” and „Mysteries At The Castle” difuzate pe canalul TV Discovery.

“ Ma simteam ca si cum traiesc in diferite lumi in acelasi timp, lucru care mi-a alimentat ulterior spiritul creativ si dorinta de succes”.
Zilele trecute actorul de origine barladeana a acordat un amplu interviu celor de la  romaniavippress.com in care vorbește despre tot ce a realizat in America, cum S-au întâmplat toate lucrurile frumoase si ce urmează. Va redam interviul pentru a avea posibilitatea de a il cunoaște pe Cezar Constantine.

Ana Magdin: Cezar Constantine, esti un tanar actor foarte apreciat in America. Ai aparut recent in filmul King Lear, care urmeaza sa fie distribuit in curand si pe ecranele noastre. Care a fost rolul tau, cum ai castigat castingul, cum au decurs filmarile?
Cezar Constantine: In primul rand, multumesc pentru invitatia dumneavoastra. Imi amintesc bine cum a inceput totul la filmul King Lear. De fapt, chiar este o poveste un pic amuzanta. Cand am aflat ca se face castingul pentru acest film, am inregistrat un video clip, practic, in dormitorul meu din New York, unde am interpretat un monolog al lui Henric al V-lea, din piesa cu acelasi nume, de W. Shakespeare. Monologul a placut producatorilor si astfel am fost chemat sa citesc pentru rolul tanarulul rege al Frantei. Concurenta a fost destul de mare, intial, am pierdut finala, obtinand totusi rolul Herald. In decursul filmarilor, Alexander Barnett, regizorul filmului a decis insa ca rolul regelui Frantei mi se potriveste, astfel ca in final a decis sa interpretez ambele roluri. Pot spune ca am avut o experienta unica, personajele fiind foarte diferite atat ca infatisare cat si ca mod de interpretare. Am avut privilegiul sa lucrez cu un colectiv de actori foarte valorosi si experimentati in tot ce tine de opera Marelui Will, actori de la care am invatat foarte mult pe perioada filmarilor.

Ana Magdin: Ai jucat in mai multe filme de scurt metraj. Care sunt cele mai importante pentru sufletul tau?
Cezar Constantine: Pot spune ca, de fapt, pana acum rolurile care inseamna cel mai mult pentru mine au provenit din filme de scurt metraj. Aici am avut sansa sa lucrez cu o serie de tineri regizori si producatori foarte talentati si extrem de pasionati in crearea de personaje si roluri foarte indraznete. Vorbesc acum de filme foarte creative cum ar fi Mosden, unde am jucat personajul principal negativ, un antagonist forate intunecat si abstract. De asemenea, am inca trei filme care sunt gata si sunt inscrise pentru diferite festivaluri in 2018.Pasiunea si spiritul creativ sunt de fapt cele care fac cele mai bune proiecte, indiferent daca e vorba de un film de buget mare, un film independent sau chiar un film de scurt metraj unde toata esenta artistica si mesajul trebuie transmis in maximum 10-15 minute.

Ana Magdin: Stiu ca esti licentiat in Marketing si Psihologie la Boston College. Cand ai simtit ca trebuie sa alegi actoria?
Cezar Constantine: Am avut intr-adevar o mare sansa sa fiu admis la o scoala extrem de prestigioasa, dar in acelasi timp am simtit totusi ca sufletul meu era in primul rand creativ. Astfel, ca sa pot sa-l „alimentez”, am simtit ca trebuie sa ma implic direct in arta. Primele mele experiente in actorie au inceput atunci, in anii studentiei. Mi-a placut foarte mult forma de exprimare si auto transformare din timpul rolurilor, astfel ca in ultimul an de colegiu am decis sa ma dedic acestei arte si sa imi folosesc cunostinele dobandite in psihologie si marketing pentru a-mi face mai eficienta intelegerea aspectelor artistice si cinematografice ale producerii unui film.( sursa: http://romaniavippress.com.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img