vineri, 19 aprilie, 2024

Barladenii curioși sunt așteptati la Primaria Barlad

Distribuie:

Publicat:

Un val de critici atât in mediul virtual cat si in viata reala a primit edilul șef odată cu darea in folosință a celor doua sensuri giratorii: cel de la Poliție si cel de la Gura Leului. Nemulțumiții ii sugerau primarului ca se impunea unul, de urgenta, in zona Confecții datorită numărului mare de accidente si a traficului aglomerat.

Satul de atâtea reproșuri, Dumitru Boros, face noi clarificări la acest capitol.

Primarul municipiului Barlad, Dumitru Boros,ii așteaptă pe cei care pun sub semnul întrebării eforturile autoritatii locale in ceea ce priveste sensul giratoriu de la Confecții  sa se convingă personal de toate documentele pe care aceștia le-au înaintat autoritatilor competente din domeniu. Cu viteza melcului , se pare, lucrează cei de la CNAIR . Dar, conform promisiunilor oficiale ar trebui pus in funcțiune giratoriu in luna Decembrie.

“În legătură cu sensurile giratorii de pe strada Republicii fac următoarele precizari: aceasta este proprietatea statului român și se afla in administrarea Companiei Naționale de drumuri. În aceste condiții, Primaria Bârlad nu poate realiza nicio investiție (legea nu permite) pe această strada. Am făcut demersuri pentru realizarea a 3 sensuri giratorii pe Republicii: Confecții, Popa Șapca (piata) si BCR, cu prioritate intersecția de la Confecții. Am făcut mai multe deplasări la Iasi si București, ultima informație primită ne asigura ca va fi realizat sensul giratoriu de la Confecții până la sfârșitul anului acesta. Pentru cei interesați, la Primărie le pot pune la dispozitie demersurile făcute” a declarat pe pagina personală, primarul Dumitru Boros.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img